Medyatava
Magazin
Yalı Çapkını ekrana veda ediyor! Dizinin final tarihi belli oldu: İşte Yalı Çapkını'nın sezon finali tarihi
Yalı Çapkını ekrana veda ediyor! Dizinin final tarihi belli oldu: İşte Yalı Çapkını'nın sezon finali tarihi
 
Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı sevilen dizi Yalı Çapkını'nın ne zaman sezon finali yapacağı dizinin hayranları tarafından merak ediliyordu. Seyran ile Ferit'in barışmasıyla yeniden reytinglerde zirveye yerleşen Yalı Çapkını'nın sezon finalini ne zaman yapacağı belli oldu. Yalı Çapkını ekrana veda ediyor. İşte Yalı Çapkını'nın sezon finali tarihi...

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını, cuma akşamları ekranda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği ve senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme aldığı Yalı Çapkını'nın ne zaman sezon finali yapacağı dizinin hayranları tarafından merak ediliyor.

35. bölümüyle bu akşam da reytinglerde zirveye yerleşmesi beklenen dizinin sezon finali tarihi netleşti. Yalı Çapkını, 36. bölümüyle sezon finali yapacak. Son bölümü 9 Haziran Cuma akşamı yayımlanacak olan dizi, ekrana veda edecek.

YALI ÇAPKINI 35. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Seyran’ı Ferit’ten koparan Kazım, soluğu Seyran’la beraber Saffet Ağalarda alır. Pelin ise gördüklerinden sonra Zerrin’i çok endişelendiren bir hamlede bulunur.

Ferit, Tarık’ın karşısına çıkar ve ona rest çeker. Tarık ise bu reste Orhan’a gözdağı vererek karşılık verir. Sonrasında ise Seyran’ın geceyi Ferit’le geçirdiğini öğrenince Seyran’a kendisini Kazımlara geri götürmeyi teklif eder.

Ferit, tüm olup bitenlerden sonra kendini çok yalnız hissetmektedir ve Seyran’a tekrar beraber kaçmayı teklif eder. Seyran ise hiç beklemediği birinin ziyaretinden sonra önemli bir karar verir.