Magazin dünyasının gözde çiftlerinden olan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, 2 yıllık evliliklerinin ardından 13 Nisan’da oğulları Karan’ı kucaklarına almıştı. Minik bebeklerinin yüzünü sır gibi saklayan çift, Bodrum tatilleri sırasında gazetecilerden kaçamamış ve Karan ilk kez görülmüştü. Babası Burak Özçivit’e benzerliği ile dikkat çeken Karan bebek, aynı zamanda şimdiden Instagram fenomeni, Karan’ın anne ve babasının açtığı136 bin takipçili bir hesabı bulunuyor.

Bodrum tatili dönüşü İstanbul Havalimanı’nda görüntülenen Fahriye Evcen’in doğumdan sonra aldığı kilolar dikkat çekmişti. Evcen’i sert bir şekilde eleştiren sosyal medya kullanıcılarına karşın ‘Fahriye çok güzelsin’ kampanyası başlatılmıştı.

 “BİLEN BİLİR VERDİĞİ HUZURU…”

Instagram hesabından kendisine destek olan insanlara teşekkür eden Evcen, dün akşam saatlerinde yeni bir paylaşım yaptı. Oğlunu kucağında uyuturken çektiği bir pozu yayınlayan güzel oyuncu, “Yakaya sımsıkı tutunan o el… Bilen bilir verdiği huzuru; kelimelerle anlatılmaz” yazarak Karan ile yaşadığı duygusal anı takipçileri ile paylaştı. Evcen’in Burak Özçivit’in kendisine hediye aldığı ‘Karan’ kolyesini çıkarıp, ‘K’ harfli bir kolye taktığı da görüldü.

İşte o paylaşım: