Ünlü sunucu Öykü Serter, Armağan Çağlayan'ın 196Sekiz YouTube kanalının Gör Beni serisinde uzun süre evli bir erkekle birlikte olduğunu itiraf etti.

Serter, "Medeni durumu ilişki yaşamaya müsait olmayan bir erkekle çok uzun süre birlikte oldum ama yuva yıkan kadın değilim. Zaten uzun süre önce çözülmüş bir yuva vardı. Benden önce yaşanmış ilişkiler vardı. Çok aşık olmuştum. Keşke bir yuvam olsa çocuğum olsa diye hayaller kuran bir kadındım ama bu hayal balonunu patlatıp yaşananları arkamda bırakıp gittim" ifadelerini kullandı.

Ünlü sunucunun bomba itirafı sonrası ise sosyal medya ve kulislerde dedikodu kazanı kaynamaya başladı.

Öykü Serter'in sözünü ettiği kişinin arşivde yer alan bilgiler doğrultusunda medya patronu Levent Altınay olduğu öne sürüldü.

LEVENT ALTINAY KİMDİR?

Levent Altınay, dönemin prodüksiyon şirketi Senkron TV'nin sahibiydi. Senkron TV, kurulduğu zamanlarda dönemin reyting rekoru kıran projelerine imza atmıştı. Başarıya ulaşmış bilenen projesi Biri Bizi Gözetliyor (BBG) isimli reality şovdur.

Öykü Serter, Levent Altınay ile bir dönem aşk yaşadı. O dönem evli olan Altınay'ın eşini daha önce birçok kez aldattığı ve bu yüzden evliliğinin çatırdadığı biliniyor.

Senkron TV'nin sahibi Levent Altınay 2007 yılında eski sevgilisi Pelin Akad'ı 80 bin liraya maaşla şirketinde çalıştırırken, o dönem yeni birlikteliğe başladıkları Öykü Serter'le de seyahatlere çıkmıştı.

Yine o dönem magazin medyasına yansıyan haberler arasında ATV'de yayınlanan 'Akademi Türkiye'nin sunucusu Öykü Serter ile yarışmanın jürisi Pelin Akad arasında canlı yayında yaşanan soğuk savaşın yaşandığı ve iki sunucunun Senkron TV'nin sahibi Levent Altınay'ın gönlüne girmek için rekabet ettiği iddia edilmişti.

İddialara göre savaşı kazanan Pelin Akad Levent Altınay ile beraberlik yaşamıştı.

Öykü Serter'in Altınay ile Akad arasındaki ilişkinin bitmesinden kısa bir süre sonra ise yakın dostlarına "Bir gün burada ben kraliçe olacağım" dediği iddia edilmişti.