Reyting rekorları kıran FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma'nın 55. bölümü, 4 Kasım 2019 Pazartesi günü yayınlanacak. İşte 55. yeni bölümün fragmanı...

Yasak Elma 55. bölüm fragmanı yayınlandı. Yasak Elma yeni bölümde Şahika, Ender'i mat edebilecek bir hamlede bulunuyor. Şimdi Kaya ve Ender'in bu durumdan nasıl sıyrılacağı merak ediliyor. Burada en çok mağdur durumdaki Yiğit'in ne yapacağı da merak edilen bir başka konu.

Yasak Elma 55. bölüm fragmanı yayınlandı. Yasak Elma yeni bölümde evdeki davete herkes katılıyor. Ve Şahika sahneye çıktıktan sonra Yiğit'in Ender ve Kaya'nın oğlu olduğunu söylüyor. Herkes şoka girerken Ender ve Kaya'nın nasıl bir savunma yapacağı merak ediliyor. Öte yandan Yiğit'in ne yapacağı da merakla bekleniyor.

 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yıldız’ın Halit’ten ayrılmak istemesi, Halit’te şok etkisi yaratır. Yıldız, boşanma aşamasında çok dikkatli olmak zorunda olduğu için çeşitli önemler alırken, Ender, Şahika’nın arkasındaki gücün peşine düşer. Zehra, kitabının tanıtımı için Yıldız’dan yardım ister. İlk kez bir kadın tarafından terk edilecek olma duygusu ise Halit’i ikileme düşürür.