FOX TV'de reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinin 57. yeni bölümünün 2. fragmanı yayınlandı. Yasak Elma'nın 57. yeni bölümü 18 Kasım 2019 Pazartesi günü FOX TV'de akşam saat 20.00'de yayınlanacak.

Yasak Elma dizisi 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisi ekrana gelen son bölümde Halit ve Yıldız yedikleri yemeğin ardından bir anda yere yığılır. Ekrana gelecek olan yeni bölümde hastaneye kaldırılan ikiliden Halit'i ziyarete gelen isimler arasında sürpriz bir isim yer almaktadır. Nadir Kılıç olarak bilinen isim Halit'in eski düşmanı aynı zamanda Şahika'nın arkasındaki gizli güçtür. Yasak Elma nefes kesen 57. yeni bölümü ile 18 Kasım Pazartesi akşamı Fox TV'de.

Yasak Elma 56. bölümü 11 Kasım 2019 Pazartesi günü yayınlanmıştı.Şahika'yı evden kovan Halit, Yıldız ve çocuğu ile ilgilenmeye başlar. Şahika ise henüz elindeki tüm kozları oynamamıştır. Şahika'nın arkasındaki gizli güç ekrana gelecek olan yeni bölümde kendisini gösterecektir. Yasak Elma ekrana gelen son bölümde Halit ve Yıldız yedikleri yemeğin ardından bir anda fenalaşıp yere yığılır.

Hastaneye kaldırılan çiftin hayati bir tehlikesi yoktur. Halit adamlarına Nadir Kılıç'ın hapisten çıkıp çıkmadığı konusunda bir araştırma yapmalarını ister. Ama Nadir'in artık saklanmak için bir engeli yoktur. Şahika sayesinde şirketin içine sızan Nadir, artık şirketin yeni ortağıdır. Yasak Elma nefes kesen yeni bölüm ile 18 Kasım Pazartesi akşamı Fox TV'de...

 

Yasak Elma 57. Bölüm 1. Fragmanı: