Türkücü Songül Karlı hakkında ortaya atılan iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Karlı ile evliliği 2017 yılında biten Metin Yüncü'nin eski eşi Mediha Ersoy, katıldığı canlı yayında, "Ailecek sohbet ederken bile eşime bakışları farklıydı" dedi. İki isim hakkında 'koruma kararı' aldıran Songül Karlı'dan bu iddialara cevap geldi.
Songül Karlı beş yıl evli kalıp 2017'de boşandığı Metin Yüncü tarafından dolandırıldığını iddia etmişti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Songül Karlı'nın iddiaları üzerine inceleme başlatmıştı.

"EŞİME BAKIŞLARI FARKLIYDI"

Metin Yüncü'nün eski eşi Mediha Ersoy, yıllar sonra sessizliğini bozdu. Uçankuş TV canlı yayınına katılan Ersoy, Songül Karlı ile ilgili oldukça çarpıcı açıklamalar yaparken, ünlü şarkıcıyı yuva yıkan kadın ilan etti.

Mediha Ersoy, "Aile dostumuzdu. Ailecek sohbet ederken bile benim eşime bakışları farklıydı. Bana mesaj geldi. 'Eşin seni Songül Karlı ile aldatıyor' yazıyordu. Konduramadım. Biz evliyken birlikteliklerine devam etmişler. İnanmadım ama araştırdım, o mesajı atan abisi çıktı. Ya abisi attı ya kendisi, bence Songül Karlı'ydı" dedi.

"PROGRAMI BASMAK İSTEDİM"

Mediha Ersoy, "Songül Karlı, Metin'in peşinden 5-6 ay koşmuş. Kendi de verdiği söyleşide söylüyor zaten. Bakmış adam yüz vermiyor sonra kendisi yine ısrar etmiş. Programı çok basmak istedim ama çocuğum vardı ailem engel oldu" şeklinde konuştu.

SONGÜL KARLI'DAN İDDİALARA YANIT

Songül Karlı, Mediha Ersoy'un şoke eden iddialarına, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi. 47 yaşındaki türkücünün avukatı, "Bir TV programında kamuoyunu aldatmaya yönelik algı çalışmalarına itibar etmediğimizi, söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını beyan eder, şüphaliler Metin Yüncü ve Mediha Gülcan Ersoy'a karşı Beykoz Aile Mahkemesi'nden 'koruma kararı' alındığını bildirmek isteriz" açıklamasını yaptı.