9 yıl aradan sonra tekrar seyircisiyle buluşan İbo Show'un merakla beklenen 16. bölüm fragmanı yayınlandı. 6 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak 16. yeni bölümde; Niran Ünsal, Gülay,İsmail Altunsaray,Yavuz Bingöl ve Serpil Sarı konuk olacak.

Ekrana döndüğü gündem beri gündemden düşmeyen İbo Show'un yeni bölüm konukları belli oldu. İbo Show'un 6 Mart Cumartesi ekrana gelecek olan 16. yeni bölümünden eğlence dolu bir gece yaşanacak.

Star'da yayınlanmaya başlayan İbo Show, beşinci bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. 9 yıllık aradan sonra yeniden ekrana gelmeye başlayan İbo Show, cumartesi günü yayınlanacak. Cumartesi akşamı Star TV ekranlarında yayınlanacak olan programın bu hafta da birbirinden değerli konuklar yer alacak.

 İBO SHOW YENİ BÖLÜM KONUKLARI

Eğlencenin eksik olmayacağı yeni bölümde, keyifli dakikalar seyirciyi bekliyor. Program konukları arasında yer Niran Ünsal, Gülay,İsmail Altunsaray,Yavuz Bingöl ve Serpil Sarı unutulmaz bir geceye imza atacak.

Ekrana döndüğü gündem beri gündemden düşmeyen İbo Show'un yeni bölüm konukları belli oldu. İbo Show'un 6 Mart Cumartesi ekrana gelecek olan 16. yeni bölümünden fotoğraflar da yayınlandı.