En son ekranda yayınlanan “Kardeş Çocukları” dizisinde canlandırdığı Umay karakteri ile izleyicilerinin karşısına farklı bir rol ile çıkan Nur Fettahoğlu başrolde Halit Ergenç gibi bir çok başarılı isim ile partner olduğu “Babil” çekimleri devam ederken MAG Aralık sayısı için objektif karşısına geçti.

Proje seçerken senaryonun çok önemli olduğunu ve yapımcının ne istediğini bilmesi gerektiğini belirten Nur Fettahoğlu oyunculuk ile ilgiligelecek hedeflerini şöyle açıkladı: “ Aurası ekranın ötesine geçebilen oyunculardan biri olmayı diliyorum”

Babil senaryosunu okuduğu esnada çok yorgun olduğunu açıklayan başarılı ve güzel oyuncu, “ Tam o yorgunluğun içerisinde karakterin arayışı ve güçlü duruşu beni çok etkiledi” dedi. 2020 için yeni yıl dileklerini de paylaşan güzel oyuncu Fettahoğlu, “ 2019 benim için güzelliklerle dolu bir yıl oldu. Kızımla yeniden doğdum. 2020’den de aynı güzellikleri bekliyorum herkes için” dedi.

Asil ve başarılı güzel Nur Fettahoğlu’nun kapak yıldızı olduğu MAG Aralık sayısı, özel röportajları , yılbaşı sofraları ve dopdolu içeriği ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Issue, Türk Telekom ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.