Her Perşembe Trendyol Instagram hesabı üzerinden ünlü isimlerin konuk olduğu “Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular” canlı yayın programının bu haftaki konuğu Şevval Şahin oldu. 3 aydır Bali’de tatilde olan Şevval Şahin, “Bali, en iyi tatilimdi ancak bu sürede Türkiye'yi çok özledim. En az bir ay Türkiye'de olacağım” dedi.

Şevval Şahin'in bir YouTube kanalında yemek rutinini anlatırken kullandığı İngilizce kelimeler sosyal medyanın dikkatini çekmiş, gündem olmuştu.

6 yaşından itibaren Londra'da yaşadığını belirten Türkiye güzeli, “Miss Turkey'den sonra Türkiye’ye daha sık gelmeye ve daha uzun kalmaya başladım. Son iki yılda Türkçem gelişti. İngilizce düşündüğüm için araya maalesef İngilizce kelimeler giriyor” diyerek konuşmasıyla ilgili yorumlara yanıt verdi.

Miss Turkey’e deneyim edinmek ve eğlenmek amaçlı katıldığını söyleyen Şahin, “Hiçbir zaman yarışma modunda değildim, çok keyifli zaman geçirdim. Ama çılgın bir anım var ve bir tek benim başıma geldi sanırım. Final gecesinin sabahında hasta olarak uyandım, hatta bayıldım. İlaçlarla ayağa kalktım, kendimi motive ettim ve çıktım sahneye” diye konuştu.

Bugüne kadar yaptığı en çılgınca şeyin ise ilkokul zamanında tüm okulun önünde şarkı söylemek olduğunu açıklayan Şahin, “Her perşembe bütün okulun olduğu etkinlikler yapardık. Ben de korodaydım ve müzik öğretmenim sesimi beğeniyordu. Ben de o cesaretle bütün okulun önünde Titanic şarkısını söyledim. Şimdi olsa yapamam” dedi.

Gisele Bündchen izleyerek modelliğe aşık olduğunu ifade eden güzel model, stil konusunda Hailey Bieber’ı ve Rihanna'yı beğendiğini ifade etti. Şahin, ilk parasını ise 13 yaşında Londra'da ufak bir defilede yürüyerek kazandığını söyledi.