e yarışmacılar adeta birbirine girdi. Gecenin sonunda yapılan oylama ile 1. eleme adayı belirlendi. İşte Survivor yeni bölümde ada konseyinde yaşananlar…

SURVİVOR’DA İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 2021’de ilk dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımı, ada konseyinde bir eleme adayı çıkarmak zorunda kaldı. Kadın yarışmacılar ile erkek yarışmacılar arasındaki farkı korumak nedeniyle oylamada kadın yarışmacılar dışarıda bırakıldı. Beş erkek yarışmacı arasından İsmail ve Doğan, üçer kez isimleri yazılınca haftanın ilk ve ikinci eleme adayı oldu.

SURVİVOR’DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

 
Survivor yeni bölümde önemli bir dokunulmazlık oyunu ekrana geldi. 1. dokunulmazlık oyunu, nehir üzerine kurulu parkurda oynandı. Yarışmacılar, parkurda altı kez suya atlayıp tüm engelleri aşmaya ve finalde üç başarılı halka atışı yapmaya çalıştı. Günün sonunda 10-6 skorla 1. Dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı.

SURVİVOR’DA MARKET OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da market oyununda üç kişi çekici olurken bir kişi atıcı olarak görev yaptı. Oyunda her karşılaşma öncesinde alınacak sayılar değiştirildi. Atıcılar, dizili sayılar içinde istenilenleri aldıktan sonra atışlar için küçükten büyüğe dizmesi gerekiyordu. Bu önemli market oyununu 7-6 skorla kazanan takım Gönüllüler oldu. Survivor 2021’in 13. haftası için oynanan market oyunu ödülü; patates, soğan, domates ve havuç olan erzak paketini kazandı.