Ekranların sevilen dizi çiftlerinden Hande Erçel ile Kerem Bürsin, önceki gün sosyal medyada canlı yayın düzenledi.

Takipçilerinin yoğun ilgi gösterdiği canlı yayında Kerem Bürsin’in sözleri dikkat çekti. Hande Erçel ile birlikte takipçilerine seslenen Bürsin, “Bir mesaj verebilir miyiz? Kafelere gidiyorsunuz ve maskeleri çıkarıyorsunuz ya affedersiniz de salaksınız! I’m sorry salaksınız. Ailelerinizi, insanları bir düşünün” dedi. Ünlü oyuncunun konuşması sırasında Hande Erçel’in araya girmesi dikkat çekti.

YENİ AŞKI KISA SÜRDÜ

2020'nin temmuz ayında üç yıllık sevgilisi Murat Dalkılıç'tan ayrılan Erçel'in, dizideki partneri Kerem Bürsin'le aşk yaşadığı sık sık gündeme geliyordu.

Her fırsatta çok iyi arkadaş olduklarını dile getiren ikili, aşk haberlerini yalanlıyordu. Hande Erçel'in ters köşe yaparak, iş insanı Murat Akdoğan'la yeni bir ilişkiye yelken açtığı iddia edildi. Hande Erçel'in Instagram hesabından genç iş insanını takip ediyor olması da magazin basınına yansıyan aşk dedikodularını güçlendirdi.

Ancak Hande Erçel'in yeni aşkı bir ay gibi kısa sürede bitti. Murat Akdoğan'ın ailesinin Hande Erçel'i veto etmesi üzerine yılın sürpriz aşkı sona erdi.

SESSİZLİĞİNİ GÜNLER SONRA BOZDU

Murat Akdoğan ile hakkında çıkan aşk haberleri hakkında günler sonra konuşan Erçel ise, “Benim ağzımdan bir şey duymadan yazmayın. Gerçekten benim için güzel haberler değiller, bunun üzerine konuşmayalım, gereksiz bir haber” dedi.