Şarkıcı Demet Akalın kızı Hira'nın ünlü TikTok fenonemi Özgür Balakar'ın canlı yayınına 7 bin TL hediye gönderdiğini açıklamış ve fenomen hakkında sert sözler sarf etmişti.

“HESABIMDAN SÜREKLİ PARA ÇEKİLİYOR”

Akalın, “Hira bugün online derste moladayken biz de canlı yayındayken TikTok’a giriyor. Bize gelen kızlardan birinin canlı yayınına giriyor. Kız ‘bana çiçek gönder, böcek gönder teşekkür ederim Hira’ ve kredi kartımdan 7 bin TL çekiliyor. Para giden kişiyle konuşuyorum bana ‘bunun muhatabı Apple’ diyor.

Oraya başvuruyoruz, Appel’dan geri dönüş yok. Bu nasıl bir sahtekarlık, bu nasıl bir soygunculuk arkadaşım! Hayatımda böyle bir şey görmedim! Arkadaşlar, anneler babalar uyarıyorum; Hesabımdan sürekli para çekiliyor...” demişti.

7 BİN TL'Yİ GERİ ALDI

Demet Akalın, yakın arkadaşı Alişan ile sunduğu sabah programının bugünkü yayınında, Hira'nın TikTok'ta harcadığı 7 bin TL'yi geri aldığını söyledi.

Anne ve babalara uyarıda bulunan Akalın, “Çocukları kandırıyorlar. Çok dikkatli olun! Alınan oyunlar için şikayetlerinizi yapın, mail atın. Paralarınız geri geliyor” dedi.