Dilan Çıtak Tatlıses, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Masasına yanaşan seyyar bir çiçekçiyle kıyasıya pazarlık yapan şarkıcı, saksılı büyük boy çiçeği uzun uğraşlar sonucu güzellik merkezi için 70 TL'ye satın aldı.

Dilan Çıtak’ın işlettiği bakım merkezinde, geçtiğimiz hafta dört kişilik Arap turist grubun saldırısı sonucu bir çalışanı kafasından yaralamıştı.

Saldırı sonrası karakola koşarak ifade veren ancak zanlıların mahkemeye çıkmadan serbest kalmasına isyan eden Dilan Çıtak, “Arkadaşlar şu an olay yargıda olduğu için fazla bir şey söylemek istemiyorum” dedi.

Ünlü şarkıcı, uzun zamandır bir dargın bir barışık ilişki yaşadığı şarkıcı Levent Dörter’le ayrıldığı haberleriyle ilgili sorular üzerine “Bu haberler iddialar hep ortaya çıkıyor, saçma şeyler” diye konuştu.

DÜĞÜN ERTELENMİŞTİ

Dilan Çıtak Tatlıses ile Levent Dörter'in, ilişkilerine bir kez daha nokta koyduğu iddia edildi. Bir dargın bir barışık aşıklar Dilan Çıtak Tatlıses ile Levent Dörter, geçtiğimiz yıl eylül ayında nikah masasına oturacaklarını söylemiş ancak koronavirüs pandemisi nedeniyle düğünü ertelemişlerdi.

"BİR İMZALIK İŞİMİZ VAR"

Levent Dörter, "Bir imzalık işimiz var, o imzayı da en güzel anda, moraller yerine geldiğinde sizleri de şahit yaparak atmak istiyoruz" açıklamasını yapmıştı.