Olayların çarpıtıldığını ve linç edildiğini söyleye Aygün "İyiki Hakan'la konuşmuştum. Amma kişinin yarasına dokunmuşum" dedi.

Laflarının cımbızla alındığını ve kötü şeylerle yaftalanmaya çalışıldığını söyleyen Aydın, kendisine deli muamelesi yapılmaya çalışıldığını ifade etti.

Aydın şöyle konuştu:

"Biz Hakan'la konuşmaya ilk başladığımız zaman çok fazla saklamaya çalışıyordum bu durumu. Alaçatı'daki durumdan ötürü basının bundan haberi olmuş. Hakan hakkında hiç konuşmadım. Hakan hakkında konuşmadım ya 'ben şifozreniyim', 'ben olmayan şeyler uyduruyorum' gibi yaftalamalar geldi. Sustum, linçler geldi sustum! Her ilişkide sorunlar olur, o sırada sayfasındaki çıplak kadınları görürsün sinirlenirsin... Durumu eleştirdim."

Kendisine şizofreni muamelesi yapıldığını söyleyen Aydın, bu nedenle konuşmaları paylaştığını belirtti. İnsanların daha fazla linç edilğini söyleyen Aydın, "Ben Hakan'la tanıştığımda yüzüne bile bakmadım. Onun Hakan'ın Sabancı olduğunu bile bilmiyordum. Bu durumu sonra öğrendim ben." dedi.

Kendini zorla eve davet ettirmediğini söyleyen Aydın "Hakan o zamanki ilişkimin bozulması saçma sapan konuşmalar yapmıştı ve ben bunun hesabını sormak için gittim. Tabi Hakan'cım birçok kıza yürüdüğü için zamanında o gece beni yatağa atacağını düşündü. Ben oraya gelicem ve o beklediğin şeyler olmayacak mesajı vermek için o şekilde konuştum. Tabi bunu çekemeyenler oldu." dedi.