'Söylemezsem Olmaz' sunucusu Bircan Bali, Ece Erken'in Youtube programına konuk oldu. Yeni boşanan Bali, eski partneri Erken'e samimi itiraflarda bulundu.

"MAVİ TIKLILAR YAZIYOR"

Bircan Bali boşandıktan sonra kendisine erkeklerden mesaj yağdığını söyledi. Bali açıklamasında "Mavi tıklılar, oyuncular DM'den yazıyor" dedi. Bali yeni açtığı dükkanına isimsiz bir çiçek geldiğini ve sahibini aradığını söyledi.


BOŞANDIĞINI AÇIKLADI

'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programının sunucularından Bircan Bali, 2019 yılında dünyaevine girdiği avukat Ömer Gezen'le inişli çıkışlı evliliği hakkında flaş bir açıklama yaptı.

Bircan Bali, Ömer Gezen ile boşandığını canlı yayında açıkladı. Mahkeme dolayısıyla yayına geç kalan Bircan Bali, boşanma nedeni hakkında açıklama yaptı.

"EVLİ GİTTİM, BEKAR GELDİM"

Bali açıklamasında, "Evli gittim, bekar geldim. Saygı çerçevesinde bitti. Bir tedbir kararı var sadece ben açıklama yapabilirim" dedi. Bali boşanma sebebini başka şehirlerde ikamet ediyor olmaları olarak açıkladı. Bircan Bali kızı Saygı'nın velayetinin kendisinde olduğunu söyledi. Bali hakkında yorum yapanlara ise "Beni konuşmayın ben magazin figürü değilim" dedi.