Ebru Gündeş, ‘evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı’ gerekçesiyle 11 yıldır evli olduğu Reza Zarrab’a geçtiğimiz ay Bodrum Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açmış, eşini ihanetle suçlayan ünlü şarkıcının, 2 Mayıs’ta kızı Alara’yı da alıp Reza Zarrab ile konuşmak için Amerika’ya gittiği iddia edilmişti.

Ünlü şarkıcının dava dosyasına giren ihanet iddiaları magazin dünyasında büyük ses getirmişti. Hürriyet'in haberine göre, çekişmeli olarak başlayan dava, iddiaya göre ihanet haberleri nedeniyle Reza Zarrab’ın anlaşmalı boşanmayı kabul etmesiyle ilk celsede sonuçlandı. İstanbul’da görülen duruşmada mahkeme, çiftin boşanmalarına karar verdi.

10 yaşındaki Alara’nın velayetini annesine veren mahkeme, Zarrab’ın kızıyla belirli aralıklarla görüşmesine hükmetti. İddiaya göre Ebru Gündeş, bu kararın ardından Alara’yı ABD’nin New York kentinde yaşayan Zarrab’ın yanına götürdü.

Gündeş, boşanma dilekçesinde, New York’a yaptığı son ziyarette kızını Zarrab’ın evine bırakıp bir otelde konakladığını belirtmişti. Sanatçının bu sefer de otelde konaklamayı tercih ettiği iddialar arasında.

EBRU GÜNDEŞ - REZA ZARRAB AŞKI NASIL BAŞLAMIŞTI?

Ebru Gündeş – Reza Zarrab arasında bir ilişki olduğu iddia edildiğinde yıl 2008'di. Gündeş'in eski sevgilisi Osmantan Erkır’dan ayrılmasının nedeni olarak Zarrab gösterilmiş ama Gündeş bu iddiayı kesin bir dille yalanlamıştı.

Reza Zarrab, Ebru Gündeş’in Evet adlı albümüne söz ve müziğini yazdığı ‘Sadece Sevdim’ isimli şarkıyı vermişti.

Neden Ebru Gündeş'e şarkı verdiniz sorusuna ise şöyle yanıt vermişti: 'Ben hiçbir menfaat beklemeden bazı eserlerimi sanatçı dostlarımla paylaşıyorum. Ebru Hanım’a da yine maddi karşılığı olmadan bir eser verdim.'

Reza Zarrab ve Ebru Gündeş 11 Şubat 2011 yılında evlendi. Nikah, çiftin Kemer Country’deki evlerinde, aile arasında kıyıldı.

Çiftin kızları Alara 16 Ekim 2011’de doğdu. Doğumdan kısa süre sonra çift, Kanlıca’da yeni aldıkları yalıda yaşamaya başladı.