Geçtiğimiz haftalarda Nisa Bölükbaşı, bir süredir aşk yaşadığı oyuncu Barış Murat Yağcı ile yollarını ayırdıklarını açıklamıştı.

"AYRILMADIK"

Number1 Türk FM ile NR1 Türk TV ortak yayınına katılan Yağcı, konuyla ilgili ilk kez konuştu. 30 yaşındaki oyuncu, Bölükbaşı ile ayrılmadıklarını söyledi.

Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı ile ilişkisinin bitmediğini, gözlerden uzak, seviyeli bir şekilde devam ettiğini duyurdu.

TEPKİ TOPLAMIŞTI

Öte yandan ocak ayında Bölükbaşı'na evlenme teklifi eden ancak olumlu yanıt alamayan Yağcı'nın çıkardığı kitabında kullandığı ifadeler büyük yankı uyandırmıştı.

Ünlü oyuncunun, "Yüzlerce kadını tavlayıp onunla eve gelerek sırtımı dönüp uyumak bana tatmin veriyor" sözüne tepki yağmıştı. Bu ifadeler sonrasında oyuncu, sosyal medya üzerinden bir açıklama yapmıştı.

"20'Lİ YAŞLARIMI VE O DÖNEME AİT DÜŞÜNCELERİMİ PAYLAŞTIM"

Barış Murat Yağcı, "20'li yaşlarımın başında kendi küçük çevremde yaşadıklarımı ve o döneme ait düşüncelerimi paylaştım." ifadelerini kullanmıştı.

"NOKTALADIK"

Yaşananların ardından Nisa Bölükbaşı, "Barış ile olan ilişkimizi saygı, sevgi çerçevesinde noktaladık. Kendisine hayatta başarılar diliyorum." demişti.