Bir dönem Türkiye’de Sinan Akçıl ile yaşadığı aşkla adını duyuran Rumen şarkıcı Otilia Bruma, o yıllarda Akçıl ile bir şarkı seslendirerek Türkiye’de popülerliğini arttırmıştı.

Bruma, şimdilerde ise Romanya’da yaşıyor. Ünlü şarkıcı önceki gün katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalarla adından söz ettirdi.

29 yaşındaki Otilia Bruma, “Cinsel ilişki olmazsa kendimi kadın gibi hissedemem. Bu nedenle cinsel ilişki şart” şeklinde konuştu. Cinselliğin biyolojik bir ihtiyaç olduğunu vurgulayan Otilia Bruma, "Sağlıklı ve mutlu bir cinselliğin sırrı; sekse beklentisiz başlayıp, kendini anın büyüsüne bırakabilmekten geçer" dedi.

MUTLU CİNSELLİĞİN SIRRINI DA VERDİ

Açıklamasının devamında cinselliğin biyolojik bir ihtiyaç olduğunu vurgulayan Otilia Bruma, "Sağlıklı ve mutlu bir cinselliğin sırrı; cinsel ilişkiye beklentisiz başlayıp, kendini anın büyüsüne bırakabilmekten geçer" dedi.

"BİR GECELİK İLİŞKİYİ AFFEDERİM"

Rumen şarkıcı, daha önce de yapmış olduğu bir açıklamada kullandığı ifadelerle büyük tartışma yaratmıştı: "Hepimiz biliyoruz ki erkekler çapkındır. Eğer bir kez aldatırsa, bir gecelik ilişkiyse affederim. Ama ikincisinde aynı kadınla... Bitiririm! Bazen macera, kaçamak o ilişkiyi daha sağlamlaştırır. Erkekleri çözmüş bir kadınım."