Head&Shoulders Supreme’in yeni reklam filmi için marka yüzü Serenay Sarıkaya kamera karşısına geçti. Yeni Head&Shoulders Supreme Arındırıcı ve Besleyici serisi için son zamanların popüler ve merak uyandıran tekniği ASMR kullanılarak çekilen reklam filminde Serenay Sarıkaya, tekniğe uygun olarak fısıltıyla konuşuyor. Sarıkaya, reklam filminde güzel ve yumuşak saçlarının sırrını izleyicilerle paylaşıyor.

Dünyanın 1 numaralı şampuanı* Head&Shoulders’ın 2017 yılından bu yana marka yüzü olan Serenay Sarıkaya, cilt bakım ödüllü** yeni Head&Shoulders Supreme Arındırıcı ve Besleyici serisi için çekilen reklam filminde ASMR tekniğiyle oynadı. Rahatlatıcı ve endorfin sargılamaya yardımcı etkisi olan, bedeni ve zihni rahatlatan, bedeni ve zihni rahatlatan ASMR tekniğine uygun olarak çekilen reklam filminde Serenay Sarıkaya’nın repliklerini fısıltıyla söylediği görüldü. Üç aşamalı ürünleri ile saç bakımına yeni soluk getiren Head&Shoulders Supreme’in yeni reklam filminde Serenay Sarıkaya güzel ve yumuşak saçlarının sırrının temiz bir saç derisi olduğu mesajını verdi.

Saç ve saç derisi bakımı konusunda 70 yılı aşkın uzmanlığa sahip olan Head&Shoulders’ın gerçekleştirdiği araştırmaya göre; kadınların üçte biri istedikleri temizliğe ulaşmak için saçlarını her seferinde iki kez şampuanlıyor. Bu veriden yola çıkan Head&Shoulders gün boyu saç ve saç derisinde biriken kirleri etkili biçimde temizlemek, saçları şampuana hazırlamak ve derinlemesine arındırmak için şampuan öncesi Micellar Temizleyiciyi geliştirdi. Temiz bir saç derisinin güzel saçların sırrı olduğunu savunan Head&Shoulders, üç adımda derinlemesine temizlik ile saç bakımı alışkanlıklarını değiştirecek seriye imza attı.

Head&Shoulders Supreme, ilk adımda şampuan öncesi Micellar Temizleyici arındırıcı etkisi sağlarken ikinci adımda Argan yağı içeren şampuan saç derisine daha iyi nüfuz ederek saç temizliğini tamamlıyor. Kepekten arınmış*** saçlar argan yağının gücüyle kökten uca beslenirken derinlemesine nemleniyor. Son adımda ise Argan yağı içeren saç ve saç derisi bakım kremi, yıpranmış saç tellerine bakım yaparak nemlendirici etkisiyle saçların kolayca taranmasına ve parlaklığını geri kazanmasına yardımcı oluyor.

Reklam filminin yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü Fransız yönetmen Vincent Jerome yer aldı. Serenay Sarıkaya’nın saçları ise ünlü saç stilisti Gregory Kaoua’ya emanet edildi. Görüntü Yönetmenliğini David Carretero Blake üstlendiği filminin çekimleri Film Orion stüdyolarında yaklaşık 16 saatte tamamlandı.

Künye

Reklamveren: Head&Shoulders

Reklam Ajansı: Publicis Groupe - P&G One

Reklamveren Temsilcisi: Esra Erdoğan, Burcu Teberik, Gonca İlkmen

Yaratıcı Ekip: Tuan Baykut, Hasan Calp

Müşteri İlişkileri: Elif Olcaytu, Derin Doğru, İrem Göçmen

Ajans Prodüktörü: Sevinç Öktem, Hikmet Helvacı

Prodüksiyon Şirketi: Nexthing

Yönetmen: Vincent Jerome

Görüntü Yönetmeni: David Carretero Blake

Prodüktör: Ege Yaşar

Saç: Gregory Kaoua

Makyaj: Hakan Kültür

Stylist: Hafize Çeliktürk

 

*Temmuz 2018- Haziran 2019 arası Nielsen satış bilgilerine dayanan P&G hesaplamaları

** 2019 Cosmopolitan Cilt Bakım Ödülü

***%100’e kadar düzenli kullanımla, gözle görülür kepeklerde