Ünlü oyuncu Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkı Paris tatili dönüşü bitmesi ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Kısa bir süre önce fotoğrafları kaldıran Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ayrılığı hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre sevgilisi Demet Özdemir'i Şükrü Özyıldız'dan kıskana Oğuzhan Koç kriz çıkardı ve ayrılık kararı aldı.

2021 yılının ilk aşk bombası olarak magazin gündemine bomba gibi düşen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ilişkisi çok konuşuldu. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ikili, magazin basının gözde çiftleri arasında yerini aldı.

Sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşım yaparak mutluluklarını gözler önüne seren ünlü çift hakkında sık sık ayrılık haberleri gündeme geldi. Ancak, ikiliden her seferinde yalanlama geldi.

Geçtiğimiz günlerde Paris tatilinden dönen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ayrılık kararı aldı. Özdemir, kısa bir süre önce Koç ile tüm fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırdı.

Takvim'in haberine göre; Demet Özdemir'le Oğuzhan Koç ayrılığının sebebi başarılı oyuncu Şükrü Özyıldız çıktı. İddiaya göre bir proje için bir araya gelen Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın samimiyeti Oğuzhan Koç'u kızdırdı. Bu durumu kıskanan Koç, ilişkisinde sorunlar çıkarınca büyük aşk bitti.