Acun Ilıcalı ile evli olduğu dönemde Bebek'te kafe açan ancak kısa sürede batan Şeyma Subaşı, yeni girişimi ile gündeme geldi. Şeyma Subaşı, aynı markayı Miami'de açma kararı aldı. Yaşamını Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ABD'de sürdüren Subaşı, yeni kafesinde kendi adına çıkardığı spor ürünlerinin de satışını yapacak.

Bebek'te sağlıklı yiyecekler, içecekler üzerine Healtyish Cafe adıyla bir mekan açarak gündeme gelen Şeyma Subaşı, 8 TL'ye su sattığı için eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Sık sık yurt dışı seyahatlerinde bulunan Subaşı, mekan ile ilgilenemedi ve işler aksamaya başladı.

Mekan için 80 bin TL kira ödediğinden şikayetçi olan Subaşı, 2020 yılında kafeyi kapatma kararı aldı. Ünlü sosyal medya fenomeni şimdi yeni bir girişimde bulundu.

ŞEYMA SUBAŞI MIAMI'DE KAFE AÇIYOR

Takvim'in haberine göre; Subaşı aynı markayı bu kez Miami'de açmaya karar verdi. Sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin de verdiği destekle mekan arayışına giren Subaşı kısa süre içerisinde mekanı bulup açmak istiyor.

SEVGİLİSİNDEN TAM DESTEK

Şeyma Subaşı yeme-içme haricinde mekanda kendi tasarımı olan spor kıyafetleri de satmayı planlıyormuş. Mohammed Alsaloussi, sevgilisi Şeyma'nın hiçbir isteğine "hayır" demiyor. Hatta ticaret konusunda da destek veriyor.