Çağan Irmak'ın yönetmen koltuğunda oturacağı, başrollerinde Taner Ölmez ve Erkan Kolçak Köstendil'in yer aldığı "Yaratılan" isimli Netflix dizisiyle yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu Bülent Şakrak büyük bir acı yaşadı. Bülent Şakrak’ın bir süredir Alzheimer hastası olan annesi Meral Şakrak hayatını kaybetti.

 
Ünlü oyuncu Bülent Şakrak'ın annesi Meral Şakrak bugün öğle saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Sevenleri tarafından yarın son yolculuğuna uğurlanacak Meral Şakrak’ın ölüm nedenine ilişkin ise henüz bir açıklama yapılmadı.

CEYDA DÜVENCİ'DEN DUYGULANDIRAN VEDA...

Ceyda Düvenci, kayınvalidesi Meral Şakrak'ın ardından Instagram hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Eşi Bülent Şakrak ve annesi Meral Şakrak ile çekilen bir fotoğraf karesini yayınlayan Düvenci paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

 
''Canım Meral annem… bugün veda ettin bize… ama hep yuvamızın babaannesi olarak kalıcaksın… gülen yüzün, sözlerin, tatlı huysuz hallerin hep bizimle… sevgilimin hayatıma kattığı en güzel kıymetsin sen… “canım erik, seni çok seviyorum…” annemizi yarın 24/01/2022 Marmara İlahiyat Fakültesi Camii’nde 12.00’de kılınacak cenaze namazının ardından Ümraniye Hekimbaşı Mezarlığı’na defnediyoruz.''