Ekranların sevilen oyuncusu, ablası Hande Soral'ın izinden giderek oyunculuğa adım atan, güzelliği ile adından söz ettiren Bensu Soral 2018 yılında evlendiği Hakan Baş ile geçtiğimiz yıl boşanmanın eşiğinden dönmüştü. Hakan Baş'la aralarındaki buzları tamamen eriten Soral, önceki gün Etiler’de basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Samimi açıklamalarda bulundu

Evliliklerinde sıkıntılı bir dönem geçiren ve o günleri geride bırakan Bensu Soral ve Hakan Baş çifti geçtiğimiz günlerde Göcek'te aşk tazelemişlerdi. Önceki gün Etiler'de görüntülenen Bensu Soral samimi açıklamalarda bulundu.

Barış kutlaması yapmıştı

Bensu Soral boşanmanın eşiğine geldiği Hakan Baş ile Göcek’te barış kutlaması yapmıştı.

Objektiflere takıldı

Aşk tatilinden dönen oyuncu önceki gün Etiler’deydi. Bensu ilişkilerine dair şunları söyledi:

"Çok şükür atlattık, kötü bir şey yok artık. Her evlilikte olan şeyler aslında."

Güzel oyuncu sözlerine devam ederek "Baktık ve ekstra bir sorunumuz olmadığını fark ettik. Herhalde basiretimiz bağlandı." dedi.

Oyuncu, eşiyle birlikte çıktığı tekne tatilindeki mutlulukları hatırlatılınca, "Tatilimiz güzel geçti. Keyifliydi, bol bol dinlendik." dedi.

Ayrılık iddiaları bomba etkisi yaratmıştı

Üç senedir evli olan güzel oyuncu Bensu Soral ve eşi Hakan Baş ayrılık iddiaları ile magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Ünlü çift 2018 yılında dünya evine girmişti.

Kriz yaşamışlardı

Hakan Baş ile 2018 yılında evlenmiş ve geçtiğimiz aylarda evliliklerinde bir kriz yaşayıp üstesinden gelmişti.

"Baba ile dayı karışımı.."

İsmail Demirci ile mutlu bir evlilik sürdüren ablası Hande Soral'ın anne olmasıyla teyzelik sevinci yaşayan Bensu Soral’a, Ali bebeğin kimse benzediği sorulunca, "Baba ile dayı karışımı, biz de karar veremiyoruz. Büyüyünce çıkacak ortaya, çok tatlı. " dedi.

"Müthiş bir duygu"

İlk kucağıma aldığımda inanamadık diyen Soral " 'Bu bizim mi?' diye.  Müthiş bir duygu, eminim herkes aynı şeyi yaşıyordur. Birbirimizi tanıdıkça parçamız gibi oldu” ifadelerini kullandı.

"Anneliğe özendiniz mi?" sorusuna üzerine ise ünlü oyuncu, "Bizim zaten, neyine özeniyim? Tadını çıkartıyorum. Anne yarısı teyze” şeklinde konuştu.