Ahmet Hakan isim vermeden, birine sert bir şekilde yükleniyordu…

İşte Hakan'ın bugünkü yazısından "Dayanamıyorum" başlıklı o bölüm:

Müsamere sahnesinde konuşur gibi konuşanlara... Sürekli üçüncü sınıf aforizmalarla konuşmasını süslemeye çalışanlara... Her tarafından yapmacıklık akanlara... Sıradan bir hayat dersini, hayatın sırrını açıklıyormuş edasıyla dile getirenlere... Vasatlığının farkında bile olmayanlara... Gayet sıradan kişisel macerasını, yeryüzünün en sıradışı macerası sananlara…’

Okurlar Ahmet Hakan’ın dayanamadığı bu kişi ya da kişileri merak ederken, Medyaradar yazının şifresini hem zamanlaması hem de ifadeleri vesilesiyle çözdü.

Malum dün Show Haber spikeri Ece Üner’in Armağan Çağlayan’a verdiği röportaj sosyal medyada çok paylaşıldı. O röportajda Üner, hayat hikayesini anlatırken, bir süre önce büyük bir polemik yaşadığı Ahmet Hakan’ı hedef almıştı.

Üner, ‘Ahmet Hakan’la bir süre önce polemik yaşadık. Böyle durumlarda kirlenmiş hissediyorum, eve gidip yıkanmak istiyorum’ demişti.

O sözlerin viral olmasından bir gün sonra Ahmet Hakan yukarıda okuduğunuz satırları kaleme aldı.

Ahmet Hakan aforizmalarıyla ve ana haber bülteninde yaptığı yorumlarla hem olumlu hem olumsuz eleştirilerin hedefi olan Üner’i mi hedef almış, yorum siz değerli okurlarımızın. (medyaradar)