YouTube üzerinden yayın yapan BaBaLa TV'de Mevzular Açık Mikrofon'un sunuculuğunu yapan Oğuzhan Uğur, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile görüşmelerinin perde arkasını tv100 ekranlarında anlattı.

Ece Üner’in sunduğu Ana Haber’e bağlanan Oğuzhan Uğur, iki ismi davet ettiği programında ne cevap aldı, görüşmelerden nasıl bir izlenim edindi?

“KILIÇDAROĞLU ÇOK SAMİMİ VE ÇOK POLİTİK YAKLAŞTI”

Ece Üner’in “Kılıçdaroğlu, Mevzular Açık Mikrofon’a çıkmayı kabul etti mi?” sorusuna yanıt veren “Tabi kabul etti ama henüz tarih kesinleştirmedik. Seçimler çok yaklaştı herkes panik halinde, Kılıçdaroğlu çok samimi çok politik yaklaştı programa, sanırım yakın zamanda teşrif edecekler” ifadelerini kullandı.

 Oğuzhan Uğur, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

“Bu defa daha fazla isimle daha bilinçli bir şekilde sandıklara sahip çıkılacağının mesajını verdi. Bu sefer herkes seçime daha hazırlıklı gibi iletişim sorunları sanırım bu seçimde tekrarlanmayacak, böyle bir izlenim aldım”

MANSUR YAVAŞ OĞUZHAN UĞUR’A NE ANLATTI?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile olan görüşmesi ve paylaşımı hakkında açıklamalarda bulunan Oğuzhan Uğur, “Dün paylaştığım tweette Mansur Bey’in vefasını vurgulamıştım. Tabii ki bunu yazmadan evvel Mansur Bey’in ekibine sormuştum. Kameraların olmadığı sohbet içerisinde bulunuyorum ve benim gibi bir YouTuber’ın da bunları hazmetmesi zor. İçimde tutuyorum birçok şeyi. Seçimden sonra ben de oturup anlatacağım. Mansur Bey, sohbet ederken kameralar kapalıyken bile o vefayı vurgulamıştı" dedi.

"SEÇİME BU SEFER HERKES DAHA HAZIRLIKLI GİBİ"

Kılıçdaroğlu ile olan görüşmesine ilişkin detayları veren Uğur, “Seçime bu sefer herkes daha hazırlıklı gibi. Elbette önceden de hazırlıklılardır ama teknolojik aksaklıklar, irtibat ve iletişim sorunları sanıyorum bu seçimde tekrarlanmayacak. Ben öyle bir izlenim aldım. Mansur Bey’in Kılıçdaroğlu’nu işaret ederek ‘Sizi cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz’ demelerine Kılıçdaroğlu ve ekibi de çok mutlu olmuş. Bunu sosyal medyadan gördük” şeklinde konuştu.