tv100'den Halil Sadri Yılmaz'ın özel haberine göre estetik facialarına bir yenisi daha eklendi. Selin Ciğerci'nin tavsiyesi ile ameliyat masasına yatan kadının hayatı resmen kabusa döndü. Yağ aldırmak ve göğsünü küçültmek isteyen kadını ameliyat eden cerrahın doktor bile olmadığı anlaşıldı. 

GÜZELLEŞMEK İÇİN BIÇAK ALTINA YATTI

Selin Ciğerci'nin tavsiye ettiği estetik cerrahı doktor bile çıkmadı. Yağ aldırmak ve göğsünü küçültmek isteyen kadın güzelleşmek isterken canından olacaktı.

AMELİYAT İÇİN SERVET ÖDEDİ

 42 yaşında E.A. Instagram'da milyonlarca takipçisi olan Selin Ciğerci'nin paylaşımını gördü. Ciğerci'nin önerdiği cerrahla iletişime geçen kadın, ameliyat için resmen servet ödedi. 

25 BİN DOLAR YATIRDI

42 yaşındaki ev hanımı sosyal medyada gördüğü paylaşımın ardından estetik ameliyatı olmaya karar verdi. 25 bin dolar yatırdığı ameliyatı yapan kişinin ise doktor olmadığı ortaya çıktı. Güzelleşmek için çıktığı yolda sağlığından oldu.

AVUKAT YASAL PROSEDÜRLERİ SIRALADI 

Avukat Mehmet Yıldırım: “Kendisi İranlı bir doktor, daha doğrusu doktor olduğunu iddia eden bir şahıs ki doktor olması İran’da, Türkiye’de doktorluk yapacağı anlama zaten gelmiyor bunun yasal prosedürleri var”

AMACI YAĞ ALDIRMAK VE GÖĞÜSLERİNİ KÜÇÜLTMEKTİ

Doktorun kim olduğunu bilmeden sırf Selin Ciğerci'ye güvendiği için yağ aldırmak ve göğüslerini küçültmek istedi. Ameliyattan çıkınca lenf bezlerinin bile kesildiğini fark etti

LENF BEZLERİNİ BİLE ALDILAR

Avukat Mehmet Yıldırım şöyle açıklamalarda bulundu:  “Ameliyattan sonra bir öğreniyor ki lenfleri kesilmiş. Zaten görüntüleri siz de gördünüz bir an önce. Yani yaklaşık bir en az 7-8 ameliyatla eski haline gelmesi muhtemelen. En az 2 yıl lenflerin kendine gelmesi için beklemesi gereken bir süre olduğu da söyleniyor”

YAŞANAN TRAVMANIN ARDINDAN KADIN PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRMEYE BAŞLADI

Avukat Mehmet Yıldırım: “Bu mağduriyete karşı başta özel hastanenin ruhsatının iptaline yönelik bir Sağlık Bakanlığı’na müracaatımız söz konusu. Örgütlü suçlar bürosuna bir suç duyurusunda bulunduk çünkü bu komple organize bir şey”

KADININ İYİLEŞME SÜRECİNİN 8 YILI BULACAĞINI SÖYLEDİ

Doktorlar talihsiz kadının iyileşmesinin 8 yılı bulacağını söyledi. Sahte doktorun ise tutuklanmadığı öğrenildi

 SELİN CİĞERCİ DE ŞÜPHELİ

Avukat Mehmet Yıldırım, Selin Ciğerci ile ilgili şunları söyledi: “Ki burada hastane sorumlu burada Selin Ciğerci bunu pazarlayarak reklamlarını yaparak daha çok müşteri bulmasıyla, daha çok para kazandırmasıyla, daha çok insanın da mağdur edilmesine vesile oluyorlar. Organize bir suç örgütü”