Babala TV'nin sahibi Oğuzhan Uğur, bu kez farklı bir Mevzular Açık Oturum programıyla gündem oldu. 

Daha önce deprem özel çekimi yaptıklarını söyleyen Oğuzhan Uğur, programın duyurusunu, daha önce "Bunu paylaşmak zorundasınız. Kalbiniz dayanmayacak… İzlemek zorundasınız. Aklınız almayacak, dinlemek zorundasınız" ifadeleriyle paylaşmıştı.

Uğur, "Deprem Özel" videosunu fragmanını yayınladı. Fragman YouTube üzerinde 3 saat içerisinde 250 bin kez görüntülendi. Twitter hesabından yaptığı videolu paylaşım ise 5 milyondan fazla etkileşim aldı.

ALACAKLILAR BORÇLAR BİZİ BULMAYA BAŞLADI...

Ailesini depremde kaybettiğini söyleyen bir üniversiteli genç şu ifadeleri kullandı; "Deprem günü Mersin'deydim. Ailem Hatay'daydı, kaybettim. Annemi, babamı, iki kardeşimi ve ağabeyimi... Kız kardeşim ısı yok dedikleri yerden çıktı, canlı şekilde. Ankara'ya hastaneye gitti, ayağını kesmek zorunda kaldılar. Borçlar, alacaklılar bizi bulmaya başladı. Acımızı yaşayamıyoruz. Daha ben 20 yaşındayım ve bu kadar sıkıntıyı kaldıramıyorum..."

Fragmandaki kısa görüntüler bile izleyenleri ağlatmaya yetti. Kızını depremde kaybeden babanın sözleri ise yürek dağladı. Baba, "Çocuğum o günden beri kayıp. Ex olmuş bir vaziyette ceset torbasına koyuyorlar. Annesinin 14 yaşındayken kestirdiği saçını verdik savcıya. Delil torbasına koydular. Çocuğumu kaybeden kişiler son umudumuz olan delilimizi de kaybettiler" diyerek acısını dile getirdi.