Türkiye Gazeteci yazarı Cem Küçük, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel, ceza hukukçusu Doç. Dr. Hasan Sınar, tv100'de yayınlanan Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade'nin konuğu oldu. Yayına bağlanan Memleket Partisi Sözcüsü İpek Özkal Sayan, Muharrem İnce'nin sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.


"TANSİYONU YÜKSELDİĞİ İÇİN BUGÜNKÜ MİTİNGLERİNİ İPTAL ETTİ"


Özkal "Sağlık durumu daha iyi, özellikle son birkaç gündür seçim dönemine yaklaşıyoruz, bu saldırıların dozajı ve şiddeti çok fazla arttı. Hiçbir insan psikolojisi buna kolay kolay dayanamaz. Yine Genel Başkanımız çok güçlü bir insan, bu sürece kadar sabretti, ayakta durdu ama elbette ki bu tip iftiralar, montajlar ile önce Genel Başkanı’mıza sonra bize algılar yapılıyor. Kumpas demiyorum montaj diyorum. O görüntülerin hiçbir tanesi gerçek değil. Bizi medyada, sosyal medyada boğmaya çalışıyorlar. Anket şirketleri de buna destek çıkıyor. Hastaneye yatırılmadı, evde dinleniyor kendisi. Tansiyonu yükseldiği için bugünkü mitinglerini iptal etti. Sağlık durumu yarın tekrar gözden geçirilecek. İnşallah yarın daha iyi olur ve kaldığı yerden devam eder." dedi.

"İNCE ADAYLIKTAN ÇEKİLMİYOR"


İnce'nin adaylıktan çekileceği iddialarına ilişkin Özkal "Ben bunlara cevap vermekten yoruldum. Memleket Partisi kurulduğu günden beri algı operasyonuna maruz kalıyor. İnce neden çekilsin? İnce'nin çekilmesini gerektirecek bir durum var mı? Montaj görüntüler, sahte belgeler yayınlanıyor, İmamoğlu'na taş atılıyor sonra Memleket Partisi'ne hemen çekil baskısı yapılıyor. Sayın İnce adaylıktan çekilmiyor." ifadelerini kullandı.