Ünlü sunucu Müge Anlı, 'Aleyna Çakır' olayıyla ilgili hakkındaki eleştirilere canlı yayında yanıt verdi. "Ben gazeteciyim. Hiç kimsenin tarafı değilim. Ne anneyi-babayı tanırım, ne Ümitcan'ı tanırım. Ne hanımefendinin adını ne fotoğrafını vermişim." diyen Müge Anlı, "Ne söylerseniz söyleyin, ne yaparsanız yapın ben bu yolumdan dönmeyeceğim. Kim ne kadar tehdit ederse etsin... Onlarca genç kızın şantaj ve tehditle, dayakla kötü yollara sürüklenmesi ve onların üzerinden para kazanılması doğru bir şey değildir ve bunların cezalandırılması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

TWİTTER'DA MÜGE ANLI'YA ÇAĞRI

Müge Anlı sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında girdi. Ancak Müge Anlı'ya, şüpheli şekilde yaşamını yitiren 11 yaşındaki Rabia Naz'ın ölümü araştırmaması konusunda eleştiriler yöneltildi.

DAVA AÇILMIŞTI

Giresun'un Eynesil İlçesi'nde şüpheli şekilde yaşamını yitiren 11 yaşındaki Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, Müge Anlı'nın kendisini arayarak olayı çözdüklerini söylediğini ancak baskı nedeniyle bir şey yapamadıklarını ilettiğini dile getirmişti.

Vatan'ın bju açıklamasını ardından "Turkuvaz Medya" baba Şaban Vatan ve haberi yapan Yurt gazetesine manevi tazminat davası açtı.

Turkuaz Medya'ya bağlı Sabah "gazetesi" söz konusu haberi "ATV’ye yönelik operasyon habere dava!" ifadesiyle duyurmuştu. Baba Şaban Vatan, "ATV'nin en üstünden telefon geldi, binlerce kişinin tepkisi olduğu halde bir şey yapamıyoruz" denildiğini aktarmıştı.

TWİTTER'DA KİM NE DEDİ?