Fatih Portakal: Bu dosyanın kapatılmasına izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

AKP'li milletvekili Şirin Ünal'ın evinde ölen Nadira'nın ağabeyi "kardeşim intihar etmedi, öldürüldü" dedi. Fatih Portakal ise "bu dosyanın kapatılmasına izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

AKP'li milletvekili Şirin Ünal'ın evinde vekilin silahıyla vurulan Özbek Nadira Kadirova olayında şüpheleri artıran gelişmeler yaşanıyor.

Nadira'nın ölümünden 2 gün sonra polis olayın intihar olduğunu iddia etmiş ve genç kadının cenazesi apar topar memleketi Özbekistan'a gönderilip toprağa verilmişti.

Nadira Kadirova'nın ağabeyi bugün bir video paylaşarak, Türkiye'deki kamuoyuna seslendi ve "Yalvarıyorum, ne olur bu dosya kapatılmasın" çağrısında bulundu.

Ardından avukatı aracılığıyla FOX Haber'e yeni bir video gönderen Nadira'nın ağabeyi Ali Kadirova, "Benim kardeşim öldürüldü. Karnında ve sol göğsünde 2 kurşunla vurulmuş. Kafasına demir gibi sert bir cisimle vurularak öldürülmüş. Kardeşimin cesedinde karnından alınan iç organları eksik. Bu olay kesinlikle intihar değil. Kardeşimin ölümü aydınlatılsın" dedi.

Fatih Portakal da haberi anons ederken, bu dosyanın kapatılmasına ve unutulmasına izin veremeyeceğiz mesajını verdi.