Müge Anlı ile Tatlı Sert’e çıkan ve eşine nafaka vermek istemediği için boşanmak istemeyen ancak 3 yıldır birlikte olduğu kadın tarafından 130 bin TL dolandırıldığını iddia eden Yurdacan Baydemir, Sadakatsiz Volkan'ın yaşlılığına benzetildi.

Nikahlı eşi Ayşe Baydemir ile nafaka vermek istememesi nedeniyle boşanamayan Yurdacan Baydemir, 3 senedir beraber olduğu Nuran hanım’a evlenme vaadiyle 130 bin TL’lik senet vererek dolandırıldığını iddia etti. Nuran hanım, parayı imzalı senet karşılığı verdiği borca karşılık aldığını ifade ederken olay üzerine Müge Anlı’nın söylediği sözler sosyal medyayı salladı.

Müge Anlı Yurdacan Baydemir'e “Seni de şu kadarcık sevmedim orası ayrı. Ben senin için konuşmuyorum. Sen böyle saçını boyayıp deli danalar gibi ortalıkta gezemezsin. Evlisin sen kır bacağını otur evde. Evlenmeyeydin ben ne yapayım” dedi.

Sosyal medyada Müge Anlı’nın bu sözlerine destek yağarken sosyal medya kullanıcıları “eşine 250 TL nafaka ödemek istemeyen adam 270 bin TL dolandırılmış” yorumunda bulundu.

SADAKATSİZ VOLKAN'A BENZETİLDİ

Olay sosyal medyayı sallarken adam “Sadakatsiz Volkan’ın yaşlanmış haline" benzetildi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi, Volkan’ın eşini iş ortağının kızıyla aldatmasını ve eşinin bu durumu açığa çıkarmasıyla ortaya çıkan olayları konu alıyor.