Müge Anlı'da uzun süre işlenen Hamdi Kılıç olayında son dakika gelişmesi yaşandı. Müge Anlı 15 Ocak 2021 tarihli yeni bölümünde, sevgilisinin evinden kaybolan Hamdi Kılıç olayıyla ilgili gelişme izleyicilere aktarıldı. 52 gündür haber alınamayan Hamdi Kılıç'ın cansız bedeni bir ağaçta asılı halde bulundu. Öte yandan Hamdi Kılıç'ın intihar mı ettiği yoksa intihar süsü verilerek cinayete kurban mı gittiği araştırılıyor.


24 Kasım 2020 tarihinden bu yana haber alınamayan 70 yaşındaki Hamdi Kılıç, eşini kaybettikten sonra Sakine Akdeniz isimli bir kadınla yaşamaya başlamıştı.

 

TÜM MAL VARLIĞINI KADINA DEVRETTİ!

Tüm varlığını bu kadının hesabına geçirdiği iddia edilen Hamdi Kılıç'ın cansız bedeni, çiftlik evinin yakınlarındaki bir ağaçta asılı halde bulundu.

DİDİK DİDİK ARANMIŞTI!

Jandarma ekipleri kadavra köpeği Pelit ile arama çalışmaları başlatmıştı. Havadan ve karadan devam eden arama çalışmalarında çiftlik evi ve çevresi didik didik aranmıştı.

Hamdi Kılıç'ı arama çalışmaları Urla'da devam ederken telefonundan alınan son sinyalin yaşadığı eve 4 km uzaklıkta olduğu ortaya çıkmıştı.

ANASAYFA