KRT TV'de salı geceleri yayımlanan Şimdiki Zaman, AB grubu izleyici kategorisinde saat 20.00 - 00.00 arası en çok izlenen program oldu.

EN ÇOK İZLENEN SAAT DİLİMİNDE BİRİNCİ OLUYORLAR

Prime Time (PT) olarak adlandırılan kuşakta dün gece de en çok izlenen program olma özelliğini kaybetmeyen Şimdiki Zaman'ı Korkusuz Yazarı Gürkan Hacır sunuyor.

İLGİNÇ KARAR

Programın sürekli konuklarından Gazeteci Barış Yarkadaş, DAMGA Gazetesi'ne yaptığı açıklamada "Kendi kategorimizde en çok izlenen program olma özelliğini koruyoruz. Bu gerçek dün gece de değişmedi. Ancak artık reyting tablosu açıklamayacağız" dedi.

YEDİ HAFTADIR ZİRVEDELER

Yarkadaş bunun sebebini ise şöyle açıkladı:

"Şimdiki Zaman, HALK TV'de yayımlandığı sürede neredeyse her hafta AB kategorisinde 1. oldu. HALK TV ile yollarımız ayrıldıktan sonra KRT TV'de programa başladık. Aynı başarıyı burada da sürdürdük. Tam yedi haftadır AB kategorisinde birinci oluyoruz. Bu başarıda duayen gazeteci Sözcü Yazarı Uğur Dündar'ın çok büyük katkısı var. Uğur Dündar'ın deneyimlerini paylaşması bize büyük güç veriyor."

"İZLEYİCİ GÜVENDİĞİNİ GÖSTERDİ"

Yarkadaş sözlerine şöyle devam etti:

"HALK TV'den KRT TV'ye geçtikten sonra dünya televizyonculuk tarihinde çok az rastlanan bir duruma imza attık. İzleyicimiz, kanalımız değişmesine rağmen bizimle birlikte geldi. Yalnız bırakmadı. Bu büyük bir güvenin göstergesidir. Reyting tabloları bu güveni tescilledi. İzlenme oranlarınızın yüksek oluşu ve izleyicinin bizimle birlikte KRT TV'ye gelmesinin ve KRT TV'ye yeni bir izleyici kitlesi kazandırmanın kıvancını yaşıyoruz. Tüm medya ve kamuoyu bu güveni gördüğü için artık reyting tablosu açıklamayı bırakıyoruz. Üstelik bunu zirvedeyken yapıyoruz."

DÜN GECE KİMLER KONUKTU?

Programın dün geceki konukları ise Prof. Dr. Kayıhan Pala, HDP Genel Başkan Yardımcısı Garo Paylan, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, AKAM Başkanı Kemal Özkiraz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Kenan Nuhut, Sözcü Yazarları Uğur Dündar, İsmail Saymaz, Araştırmacı Elfin Tataroğlu ve Damga Gazetesi Yazarı Barış Yarkadaş'tı.