Dünyanın bir numaralı çocuk eğlence kanalı Nickelodeon, en sevilen çizgi filmlerinin yılbaşına özel bölümlerini izleyiciyle buluşturuyor.

Bünyesinde MTV, Paramount Network gibi kanalları bulunduran dünyaca ünlü yayın kuruluşu Viacom’un çocuk ve gençlere yönelik kanalı Nickelodeon, yılbaşına özel bölümlerini yayınlamaya hazırlanıyor. Henry Danger, Thundermans, Nicky Ricky Dicky & Dawn, SüngerBob ve Loud House’un en iyi bölümleri yılbaşı maratonu boyunca hafta içi her gün Nickelodeon ekranlarında olacak.

Yeni dizi Atchoo, hafta içi her gün Nickelodeon ekranlarında!

Her hapşırdığında farklı bir havyana dönüşebilen Teo'nun eğlenceli maceraları ekrana geliyor. Hapşırığını kontrol edemeyen ve hangi hayvana dönüşeceğini öngöremeyen Teo, arkadaşlarının yardımıyla her seferinde bu durumdan kurtuluyor. Atchoo’nun yeni bölümleri hafta içi her gün 19:15’te Nickelodeon’da.

Henry Danger’ın Bir Saatlik Özel Bölümü!

Kid Danger ve Captain Man, bir saatlik özel Henry Danger Müzikal bölümünde şimdiye kadarki en zor mücadelelerini verecek. 26 orijinal Broadway tarzı şarkının söyleneceği özel bölümde şeytani Frankini diziye geri dönüyor ve Swellview şehrini lanetleyerek bir müzikale çeviriyor. Kid Danger ve Captain Man’in, Frankini’nin lanetine karşı mücadelesi 24-25 Aralık tarihlerinde Nickelodeon ekranında olacak.