Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, dün akşam TV100'de katıldığı Sağlı Sollu programında Habertürk TV'ye yüklendi.

Veyis Ateş'in 10 milyon euro aldığı iddialarına ilişkin konuşan Yarkadaş, Habertürk yazarları Fatih Altaylı ve Sevilay Yılman'a konuşma yasağı konulduğunu söyledi.

'Habertürk, Fatih Altaylı ve Sevilay Yılman’a konuşma yasağı koydu'

Yarkadaş, ''Fatih Altaylı'ya da Sevilay Yılman'a da konuşma yasağı koydular. Salı günü biz KRT'ye çağırdık, önce geleceğim dedi sonra grup çıkmayacaksın dedi. Şaban Sevinç'in Bizim TV'sine çıkacaktı, onu da engelledi. Sen eğer bu 10 milyon euroyu kimin için istediğini sormuyorsan Veyis Ateş’in savunmasını isteyip bu işin içinden sıyrılamazsın." ifadelerini kullandı.

ALTAYLI'DAN YANIT

Fatih Altaylı'dan Barış Yarkadaş'ın iddialarına yanıt geldi.

Twitter hesabından payaşım yapan Altaylı, "Barış Yarkadaş kardeşim. Bir ithamda bulunacaksan isimle bulun. Ortaya laf atma. Ayıptır. Yayına çıkma sözü verip de çıkmayan kim ise adıyla sanıyla belirt. Ne sana ne de başka birine programa çıkarım deyip de iptal etmedim. Adımı her kullanmayın @barisyarkadas" dedi.

YARKADAŞ'TAN DAVET

Yarkadaş ise Altaylı'yı KRT TV'de Şimdiki Zaman programına davet etti.

Yarkadaş, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Fatih Abi eğer uygunsan salı günü saat 20.00'de KRT - Şimdiki Zaman'a bekliyoruz. Veyis Ateş'in sebepsiz zenginleşmesi ve Habertürk'ün bu durum karşısındaki tavrını birlikte konuşalım."