Yılmaz Özdil'in attığı bir tweetle Sezgin Baran Korkmaz'ın Türkiye'de bir televizyon kanalı kurdurduğu iddiasında bulundu. Uğur Dündar canlı yayında Özdil'e tepki gösterince ikilinin ortak arkadaşı Müjdat Gezen, Dündar'a "yanındayım" dedi.

Sözcü Yazarı Yılmaz Özdil attığı bir tweette "SBK’nın kafakola aldığı gazetecileri, kime hangi televizyonu kurdurduklarını biliyorum ama söylemem demedim, aksine açık açık söylüyorum, ABD’deki iddianamede yazıyor... Dürüst ve güvenilir (!) araştırmacı gazeteciler niye bu mevzudan hiç bahsetmiyor diye soruyorum?" ifadelerini kullandı.


Tele1'deki Tuncay Mollaveisoğlu'nun sunduğu Anında Manşet programında Uğur Dündar, Yılmaz Özdil'İn paylaşımıyla ilgili sert çıkış yaptı. Dündar canlı yayında "Benim cenazeme gelmesin. Bana ağabey demesin. Adamın alnını karışlarım. Bana hala değerli ağabeyim diyor, sen artık değerli Yılmaz değil, değersiz Yılmaz'sın" dedi..

Müjdat Gezen'den 'yanındayız' mesajı

Canlı yayın sırasında Uğur Dündar'ı telefonla arayan ve iki gazetecinin de ortak dostu olan sanatçı Müjdat Gezen, Dündar'a "yanındayız" dedi.

Sık sık Özdil'e çok kırıldığını ve kızdığı ifade eden Uğur Dündar: "Önemli olan senin kitabında yazdığın gibi adam olmaktır. Adam ol adam" diyerek tepki gösterdi.