TGRT CEO’su Rasim Kaan Aytoğu’na ait olduğu iddia edilen cinsel görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından dün Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük‘ten dikkat çeken bir yazı gelmiş, yazıdaki ifadeler “Küçük emekliye mi ayrılıyor?” sorularına neden olmuştu.

Türkiye gazetesi yazarı ve TGRT programcısı Cem Küçük, Twitter hesabından yeni bir açıklama yaptı ve “Sevgili arkadaşlar işimin başındayım. Yazılanların hepsi yalan” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük‘ün “Sedat Peker’in elinde belge yok blöf yapıyor” çıkışının ardından, TGRT CEO’su Rasim Kaan Aytoğu‘na ait olduğu iddia edilen cinsel içerikli videolar Sedat Peker‘e yakınlığıyla bilinen bir sosyal medya hesabından paylaşılmıştı.

Sedat Peker’in kullandığı iddia edilen, “Freud’un Talebesi” adlı Twitter hesabından dün “Karakteri, soyismi kadar olan Cem Küçük sana önümüzdeki haftasonuna kadar süre veriyorum ya çıkıp televizyonda REİS SEDAT PEKER hakkında yanılmışım, özür diliyorum diyeceksin ya da 2015 Kıbrıs tatilinde yediğin haltları herkes izleyecek. Seçim senin!” mesajı paylaşıldı.

DİKKAT ÇEKEN YAZI

Cem Küçük’ün dün yayımlanan yazısında da ‘bırakma’ sinyali olarak yorumlanan bazı ifadeler yer aldı.

Küçük’ün yazısının ilgili bölümü şöyleydi:

“Bazı kariyeristler çocuklarının büyüdüğünü bile anlamıyor. İşine fazla odaklananlar önündekini göremiyor. Bazen insanlar ne zaman bırakacağını bilmiyorlar. Batı’da görüyorsunuz, zirvedeyken bırakanlar oluyor. Ya da emekli oluyor.

Bizde de aslında böyleleri yok değil. Haksızlık yapmayayım. Ünlüyken köye yerleşen, her şeyi bırakıp gözden uzaklaşanlar var. Bir kısmı da çok mutlu. Pişman olan ya da şehre geri dönen az…

Yaş geçmeye başlayınca insan içinden hesap yapmaya, düşünmeye başlıyor. Hayatınızı ve ilerisini düşünüyorsun. Neticede hepimiz öleceğiz. Er ya da geç, kimse kalıcı değil. Kariyer, güzellik, para, sağlık hepsi geçici…”