Kimi insanda çok fazla olan cinsel arzular kimilerinde ise daha az oluyor. Libido düşüklüğü olarak literatüre geçen bu durum çiftlerin ayrılmasına bile neden oluyor. Hem kadınlarda hem da erkeklerde cinsel isteksizlik görülebilir. Cinsel isteği artırmanın çeşitli yolları bulunuyor. Çinliler cinsel isteği artırmak için yöntemi buldu. İşte libido artırmanın yöntemi...

Cinsel ilişkiyi artımanın yolu nedir?

Milyonlarca kadın cinsel isteksizlik, orgazma ulaşmada zorluk veya cinsel ilişki sırasında ağrıdan şikâyet ediyor. Araştırmacılar, akupunkturun etkili bir tedavi olabileceğine inanıyorlar. Antik Çin tıbbından türetilen tedavi, verildiği her kadında libidoyu iyileştirmeye yardımcı oldu.

Yöntem kadınlarda işe yaradı

Çinli uzmanlar, cinsel işlev bozukluğu çeken 24 kadını inceledi. Tedavi verildikten sonra araştırmaya katılan kadınlarda önemli ölçüde düzelme yaşandı.

Akupunktur ucuz bir seçenek

Araştırmacılar, akupunkturun nispeten ucuz bir seçenek olabileceğini söyledi. Shandong'daki Zaozhuang Anne ve Çocuk Sağlığı Hastanesindeki uzmanlar, akupunkturun cinsel istek eksikliği, orgazma ulaşmada zorluk veya cinsel ilişki sırasında ağrı çeken kadınlara yardımcı olabileceğine inanıyor.