CHP Adana İl Örgütü, Yaşar Kemal Kültür Merkezinde “Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılına Girerken EĞİTİM” başlıklı bir panel gerçekleştirdi.

Panelde CHP Adana İl Başkanlığı tarafından hazırlanan “Adana Eğitim Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştay Raporu” kitapçığı dağıtıldı.

Dağıtılan kitapçığa göre; Çalıştayın Düzenleme Kurulu Başkanı CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, Çalıştay Koordinasyon Başkanı ve aynı zamanda CHP Adana İl Eğitim Sekreteri Zerrin Filazi, Çalıştay Koordinatörü ve Raportörü Doç. Dr. Memet Karakuş, Çalıştay Paydaşları ise Eğitim-İş Adana 1 ve 2 No’lu Şubeleri, Eğitim Sen Adana Şubesi ve CHP Adana İl Komisyonu.

Panele, CHP Adana Milletvekilleri Burhanettin Bulut, Orhan Sümer, Ayhan Barut ve Dr. Müzeyyen Şevkin, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, çok sayıda kurum temsilcisi ve eğitim sendikalarının yönetici ve üyeleri katılım sağladı.

Panelin Rapor Sunumunu ise aynı zamanda Moderatörlük görevini de yapan Doç. Dr. Mehmet Karakuş gerçekleştirdi.

Panelde Eğitim-Sen Genel Başkanı Prof. Dr. Nejla KURUL, Eğitim-İş Genel Başkanı Kadem ÖZBAY ve CHP Ankara Milletvekili Yıldırım KAYA konuşma yaptı.