İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçimler için partisinin başlattığı lider iletişim kampanyasının yeni videosunu sosyal medya hesabından, "Yeter söz milletindir diyeceğiz ve bu harami düzeni milletimizle birlikte, sandıkta değiştireceğiz. Çünkü devlete millet yakışır” notuyla paylaştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2023 seçimleri için başlattığı ve “Adalet, Ciddiyet, Samimiyet, Merhamet, Cesaret, Millet, Başbakan” vurgularıyla işlenen lider iletişim kampanyasının yeni videosunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Paylaşılan videoda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Türkiye’nin ekonomisinin sorumlusu benim, ben!” sözleri hatırlatılırken bu sözlere karşı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, “Sarayından çık Erdoğan! Sarayından çık. Ey Kasımpaşalı Erdoğan, sen açlığın ne olduğunu bilirdin, yoksulluğun ne olduğunu bilirdin. Gittin saraya, unuttun” sözleri yer aldı.

AKŞENER: “BİZ ISRARLA HAKİKATİ KONUŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Türkiye Büyük Millet Meclisi grup toplantılarında, her hafta kürsüye çıkardığı vatandaşların görüntülerine yer verilirken; Akşener’in, “Sen ısrarla anlamak istemesen de biz ısrarla hakikati konuşmaya devam edeceğiz. Bize inanmadığın her durumda da her hafta seni aziz milletimizin sesiyle yüzleştireceğiz. Bu kürsü, milletin kürsüsüdür. Daha önce nasıl esnaflarımızdan çiftçilerimize, işletme sahiplerinden sağlık çalışanlarımıza, atanamayan öğretmenlerimizden EYT’li kardeşlerimize memlekette derdi olan kim varsa burada ağırladıysak; siz inatla o sesi kısmaya çalışsanız da biz her hafta sözü de kürsüyü de inatla ve ısrarla milletimize bırakmaya devam edeceğiz” sözleri hatırlatıldı.

Videonun sonunda ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Meclis kürsüsünden, ‘Yeter söz milletindir’ diyeceğiz ve aslanlar gibi iktidara geleceğiz” konuşması ile sona eriyor.