Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Fatih Altaylı'nın Teke Tek programında baro başkanlarının Ankara'ya alınmamaları konusunda sorunu devreye girerek kendisinin çözdüğünü açıkladı.

Savunma Yürüyüşü sırasında müzakereler için arabulucu olan TBB eski başkanlarından Önder Sav ise Feyzioğlu'nun bu iddiasını üstü örtülü biçimde yalanladı.

Önder Sav, konuyla ilgili olarak yakın çevresiyle paylaştığı mesajda "Gereksiz polemiğe girmek istemem.Herşey konuşuldu söylendi;avukatlar ve Barolar kimin duyarlı ve sağduyulu davrandığını dakikası dakikasına çok iyi biliyor.Bu konuda kimse ile polemiğe girmek istemem.Benim için önemli olan, sadece avukatları değil bütün kamuoyunu üzen tedirgin eden sıkıntı ve eziyetin konu daha vahim boyuta gelmeden sonuçlanmasıdır. Keramet sahibi olanlar, SAVUNMA ÖRGÜTÜ parçalanırken, YARGININ KURUCU unsuru işlevsiz yapılmaya çalışılırken bunu yapan siyasal iktidara karşı caydırıcı duruşu sergileyerek inandırıcılığını ortaya koymalıdır. Söz yerine iş yapıcı eylem gerekir." dedi.