Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla bugün Kocaeli Derince’de hizmete açılıyor.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında babası Erol Olçok ile birlikte henüz 16 yaşında şehit edilen Abdullah Tayyip Olçok adına yapılan tesisin açılışına, Abdullah Olçok'un annesi Nihal Olçok davet edilmedi. Erol olçok, Recep Tayyip Erdoğan ve Adalet ve Kalkınma Partisi'nin reklam danışmanıydı.

NİHAL OLÇOK'TAN TEPKİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın tesisin açılışı ile ilgili yaptığı paylaşımayanıt veren Nihal Olçok, "Sayın @kasapoglu, Abdullah’ın ANNESİ var biliyorsunuz değil mi? Bu nasıl bir nezaketsizliktir ki evladımın isminin verildiği tesisi açılıyor ama anne davet edilmiyor. Gerçi bu sizi aşar biliyorum ama yine de davet bekledim.." diyerek Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’na tepki gösterdi.

Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan Gelecek Partisi'nin kurucuları arasında da yer alan Nihal Olçok, yaptığı paylaşıma AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da etiketledi.