Odatv'nin haberine göre; Korona testleri pozitif çıkan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu ile Beşiktaş Belediyesi Başkanı Rıza Akpolat’ın bir hafta öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile grüştüğü ortaya çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun dün “İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Hastanede tedavi süreci başlayan Başkanımızın sağlık durumu iyidir. Kamuoyunun bilgisine sunarız” açıklamasını yapmıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan sonra Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurmuştu.

Bir hafta öncesinde ise Ekrem İmamoğlu “Bugün CHP Genel Başkanı’mız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte İSKİ’nin Baltalimanı’nda yapımı devam eden biyolojik atıksu arıtma tesisini ve yakında açılışını yapacağımız Kadıköy’deki “Gazhane Enerji Müzesi ve Kültür Kompleksi”nde incelemelerde bulunduk” mesajıyla CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla yaptığı incelemeyi duyurmuştu.

İşte o mesaj:

 

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ise “Genel Başkanımız @kilicdarogluk önderliğinde başlatılan, ülkemizi çağdaş uygarlığa taşımak için bizlere ışık tutan “Adım Adım İktidara” çalışması kapsamında @CHP_istanbulil Başkanlığımız tarafından organize edilen 2. Yüzyıla Çağrı Beyannamesi başlıklı eğitime katıldık” Kılıçdaroğlu’yla görüşmesini aktarmıştı.

İşte o mesaj: