Bolu İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ömer Ersever, geçtiğimiz hafta ildeki Ülkü Ocakları'na ziyarette bulundu. Ersever, açıklamada bulundu.

Yazılı açıklama yapan Ersever, şu ifadeleri kullandı:

"Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda yapmış olduğum şehit yakınları ve gazilerimizin ziyaretlerinden biri olan Kıbrıs gazimizin iş yeri çıkışında hemen aynı bina içinde bulunan ve daha önce şehitlik ziyareti ve milli bayramlarda çok defa karşılaştığım vatandaşlarımızın ısrarlı daveti karşısında anlık olarak gelişen bu dernek ziyaretinin tamamen insani gerekçeyle icabet edilen bir ziyaret olduğunu kamuoyumuzun bilgilerine sunarım."

Ne olmuştu?

Askeri vesayet, askerin siyasete karışması tartışmaları sürerken; Bolu’da dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İçişleri Bakanlığına bağlı Bolu İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ömer Ersever, Bolu Ülkü Ocaklarını ziyaret etti. Ülkü ocaklarının resmi internet sitesinde yer verilen görüşmenin bir “iade-i ziyaret” olduğu belirtildi. Albay Ersever, Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül ve diğer ocak yöneticileriyle bir araya geldi. Ülkü ocaklarının sitesinde yer alan bilgiye göre; Ersever ocak yöneticilerine ve teşkilata başarılar diledi.

Sitede yer alan fotoğraflarda Ersever’in görüştüğü kişiye üzerinde Bolu İl Jandarma Komutanlığı yazan bir paket verdiği görülüyor. Paketin içeriği hakkında ise bir bilgi yer almıyor.