Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saraya giden o CHP'liyi kesin ihraç talebiyle disipline sevk edecek.

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan’ın Saray’a yakın bir haber kaynağının, 9 Kasım’da CHP’li önemli bir siyasetçinin Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Erdoğan ile görüştüğü iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Herkes, Turan’ın iddia ettiği kişiyi bulmaya çalışıyor.

Düzgün Haber’in edindiği bilgiye göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen haberlere çok sinirlendi.

Düzgün Haber'in edindiği bilgiye göre, iddianın gerçek çıkması halinde Erdoğan ile görüşen kişi kim olursa olsun CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmesine banko gözüyle bakılıyor.

RAHMİ TURAN NE YAZMIŞTI?

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, bugün çok çarpıcı bir iddiayı köşesine taşıdı. Turan, Saray’a yakın bir haber kaynağının, 9 Kasım’da CHP’li önemli bir siyasetçinin Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Erdoğan ile görüştüğünü söylediğini kaydetti.

Söz konusu kaynağın, Erdoğan’ın CHP’li isme, “Türkiye’nin güvenliği için senin CHP Genel Başkanı olman gerekir” dediğini ve “Düşün, karar ver. Memleketin iyiliği için bu gerekli. Ben de yardımcı olurum!” şeklinde sözler söylediğini aktaran Turan, kaynağının isim de verdiğini ancak o CHP’li ismi aradığını ve ulaşamadığı için isim açıklamayacağını ifade etti.