CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Harmandalı Elektrik Üretim Tesisi Açılışı'nda konuşuyor.

'Saray'a giden CHP'li Muharrem İnce' iddiasında bulunan Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan kaynağının gazeteci Talat Atilla olduğunu açıkladı. Talat Atilla da "Kaynağımın ismini söylemem söz konusu olamaz ama bir CHP’li…"dedi. Gözler bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yapacağı açıklamaya çevrilmişti.

Kılıçdaroğlu İzmir'de yaptığı açıklamada, "Bizimle uğraşmak için özel çaba harcıyorlar. Nasıl olur da CHP'li belediyeleri aldı diye düşünüyorlar. Nasıl olurda CHP'yi nasıl geriletiriz, kumpas kurarız diye düşünüyorlar. CHP örgütlerine yönelik ciddi bir kumpas var" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları:

İlk 7 ayda elde ettiğimiz sonuçlar çok güzel. Bundan sonra size daha da güzel hizmet edeceğiz. Halka hizmet hakkı hizmettir. Bu tesis güzel bir tesistir.

Bizimle uğraşmak için özel çaba harcıyorlar. Nasıl olur da CHP'li belediyeleri aldı diye düşünüyorlar. Nasıl olurda CHP'yi nasıl geriletiriz, kumpas kurarız diye düşünüyorlar.

CHP örgütlerine yönelik ciddi bir kumpas var.

''O kişi CHP'li değil, Saray'ın adamıdır''

Bu sürecin olumsuz olması için ellerinden gelen herşeyi yapacaklar. Sandalye atacak, yumruk atacak adam bulacaklar. Kim sandalye atarsa, yumruk atarsa yakasından yakalayın dışarı atın. O kişi CHP'li değil, Saray'ın adamıdır.

ERDOĞAN'IN CUMHURBAŞKANLIĞIMI ORTAYA KOYUYORUM SÖZLERİ

Erdoğan'a da onun yakınlarına sesleniyorum; Sen ister Cumhurbaşkanlığını ortaya koy koyma, seninle her ortamda tartışmaya hazırım.

Buradan Sayın Erdoğan'a bir daha çağrı yapıyorum. Olur ya benim dediğim televizyona gelmezsin, ben senin istediğin televizyona gelmeye hazırım. Nereye gidelim A Haber, ATV'ye gidelim. Sen ordunla gel, ben yalnız başıma geleceğim. Gelmeyen namerttir! www.gercekgundem.com 'un toplantıdan derlediği habere göre Kılıçdaroğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:  Yine belli çevreler Erdoğan'ın bana yönelik eleştirilerini destekliyorlar.

Sizin benim nezdimbe toplu iğne kadar değeri yok. Sizler halkı aydınlatmak için değil, halkı köreltmek için yayın yapıyorsunuz. Şu milletin haline baksanızı milletin anası ağladı. Onbinlerce çocuk yatağa aç giriyor. Aylık gelir 663 TL'nin altında 8,5 milyon insan var.

BAY KEMAL

17 yıldır ne yapıyor bunlar?17 yıldır köşeyi döndüler. 17 yıldır yedi sülalelerini zengin ettiler. Bay Kemal diyorlar. Bay Kemallerin tamamı onurlu insanlar. Bay Kemaller yiğit insanlardır. Nerede haksızlık, hukuksuzluk, adaletsizlik varsa üzerine yürürler.

KATAR'A PEŞKEŞ ÇEKİLEN TANK-PALET FABRİKASI

Tank -Paleti de soracağım. Katar ordusuna bunu kim peşkeş çekti? Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük silah fabrikası nasıl peşkeş çekilir?
Bu konunun arkasını bırakmayacağım. Karşıma çıkmasa da. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını sormak benim namus borcumdur. Onlar namus ve şeref üzerine yemin ederken bir ayaklarını kaldırırlar, biz elimizi kalbimizin üzerine koyarız.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN TOPLANAN YARDIM PARALARI

15 Temmuz şehitleri için para topladılar. Nerede bu para? Bilen var mı? Hangi numarayı çekerseniz çekin, sizin ipliğini pazara çıkarmak Kılıçdaroğlu'nun görevi. Fakirin, fukaranın işsizin hakkını koruyacağım. Herkesin kimliğine, inancına saygılıyım. Herkesin yaşam tarzına saygılıyım.

Bir kez daha söyleyeyim, senin televizyon kanalında hangisini istiyorsan, senin istediğin televizyon kanalında vallahi de billahi de yalnız geleceğim, korkma. Geldiğim zaman o gece rahat uyumayacaksın, onu da biliyorum. Benim yüreğimde Allah korkusu var. Her insanı severim. Oy versin vermesin vatandaşlarımın arasında ayırım yapmam. Bu benim kültürümde, inancımda, insanlığımda var.

Yıllardır araştırıyorlar. Acaba bir şey bulabilir miyiz diye. Toplu iğne ucu kadar bir şey bulamazsın kardeşim. Yıllardır araştırdın, sülalemi araştırdın, bir şey bulamadın.