Gazteci Barış Yarkadaş, Gazete Damga'dai köşesinde "Nerede?" diye sordu.

Şöyle yazdı:

AKP’nin yönettiği, MHP’nin de koşulsuz destek verdiği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ortaya çıkardığı sorunlara bakar mısınız?

Türkiye son aylardır, sürekli sorular ve alınamayan cevaplarla meşgul. İşte bunlardan bazıları:

-Berat Albayrak nerede?

-128 milyar dolar nerede?

-İBB’nin bağışladığı atlar nerede?

-AKP’li belediye başkanları eliyle yurt dışına kaçırılan insanlar nerede?

-Aşılar nerede?

GÜNDEME BAKIN

Allah aşkına, ülkenin gündemine bakın! Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sanki çarçur edilen 128 milyar dolardan hiç sorumlu değilmiş gibi kenara çekildi ve kayboldu.

128 milyar doların akıbetini ise bilen yok. Merkez Bankası eliyle eritilen ve belki de buharlaştırılan paranın nerede olduğunu anlatabilen tek bir AKP’li görmedim, göremedim…

HER GÜN YENİ BİR SKANDAL

Ya kaybolan atlara ne demeli? İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Adalar’daki faytonları kaldırmasının ardından ilçe belediyelerine verdiği atların akıbeti bilinmiyor. Hatay’daki bir belediye, kendilerine zimmetlenen 100 atı kaybediyor. MHP’li belediye başkanı, atların nerede olduğunu söyleyemediği için partisinden istifa etmek zorunda kalıyor.

Son rezalet ise yine AKP’li belediyelerde patlak verdi. “Çevreye Duyarlı Bireyler Yetiştirme Etkinliği” adı altında düzenlenen gezilerin altında yatan pislik ortalığa saçıldı. Buna ilişkin tüm ayrıntıları okudunuz.

150 MİLYON TL’LİK PAZAR

Hizmet pasaportu olarak bilinen “Gri Pasaport”u 7 bin dolar aldıkları kişilere dağıtan bir çete, AKP’li belediyelerdeki ilişki ağlarını kullanarak, bir iddiaya göre 2006 yılından bu yana 3000 kişiyi yurt dışına kaçırıyor. Alman polisinin yaptığı değerlendirmeye göre, bu kirli ağ 150 milyon TL gibi bir gelir elde ediyor.
Şimdi tüm Türkiye; “Bu paralar nerede? Yurt dışına giden insanlar nerede?” sorusuna cevap arıyor.

ADI VAR KENDİ YOK

Cevap aranan sorulardan biri de “adı var kendi yok” aşılar. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sürekli “Geldi, geliyor, gelecek” diyor ama aşılar bir türlü gelmiyor!

AKP’nin 19 yıllık iktidarının sonu da sanırım bu sorularla geliyor!

Nerede?

Nerede?

Nerede?

Ah nerede, vah nerede…