Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Sosyal İşler Başkanlığı ve Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi’nin (ESAM) ortaklaşa düzenlediği ‘Emeklilikte Yaşa Takılanlar’ çalıştayına katıldı. Karamollaoğlu'nun yanı sıra akademisyenler, EYT’liler, uzmanların da  katıldığı Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) çalıştayında sorunlar ve çözüm yolları konuşuldu.

KARAMOLLAOĞLU EYT ÇALIŞTAYINDA DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞTI

ESAM ve Saadet Partisi Sosyal İşler Başkanlığı olarak, ülkemizde ve dünyada meydana gelen hadiseleri değerlendirmek ve çözüm yolları bulmak üzere muhtelif meseleler hakkında ilim adamları, siyasi temsilciler ve sivil toplum kuruluşları yöneticilerinin iştirakiyle çalıştaylar düzenliyor. Bu çerçevede, dün “Sosyal Güvenlik Sistemi ve EYT” temalı bir çalıştay yapıldı. Basına kapalı yapılan çalıştayda, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, tarafları dinleyerek, yapılması gerekli politikalara dair düşüncelerini paylaştı.

Akademisyenler, EYT’liler, uzmanlar başta olmak üzere her kesimden tarafların katıldığı çalıştayda, sorunlar ve çözüm yolları konuşuldu.