GERÇEK GÜNDEM- AKP'nin Twitter hesabı üzerinden "Yarın saat 14.00’te" ifadeleriyle duyurduğu paylaşım çizgi film çıkmıştı. AKP'nin bu hamlesinin Z kuşağına yönelik olduğu söylenirken parti içinde de tartışmalara neden olduğu yorumları yapılmıştı.

AKP'nin çizgi filmi parti içinde kriz çıkardı; kritik isimler paylaşmadıAKP'nin çizgi filmi parti içinde kriz çıkardı; kritik isimler paylaşmadı


AKP'nin "Yalan üretim merkezi" notuyla paylaştığı videoda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Sözcüsü Faik Öztrak hedef alınmıştı.

"Devamı gelecek..." şeklinde biten animasyona CHP'den yanıt gelmiş, "Sizi gidi filmciler sizi! Cuma günü saat 15.00'te gerçekleri açıklıyoruz!" ifadeleri kullanılmıştı.

GÖZLER PARTİNİN SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA

CHP'nin bu açıklamasının ardından gözler bugün saat 15.00'e kilitlendi. CHP'nin AKP'ye karşı nasıl bir tutum alacağı, animasyon ile mi cevap vereceği merak konusu oldu.


AKP'nin çizgi film ile CHP'yi hedef göstermesinin birçok kişi tarafından eleştiri konusu olmasının üzerine CHP'nin aynı yönde bir hamleyle karşılık vermeyeceği bekleniyor.