CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında Süleyman Özışık'ın bu sözleriyle ilgili "Bedava mı yaptı?" diye sordu.

Kılıçdaroğlu şöyle dedi:

"İçişleri Bakanı'nı çağırıp 10 milyon alan kişiyi sordunuz" mu diye bir gazeteci bu soruyu soramıyor. Niye soramıyorsun, hazır Erdoğan da orada. Kalemini, düşüncesini satan adamdan gazeteci olmaz. Bakın yine, aynı soruyu sorabilirlerdi. 24 Nisan'ı soracağım dediniz neden sormadınız diye. Şimdi ben soruyorum. Çık adam gibi cevap ver. Adam gibi cevap vermezsen adam değilsin. Biliyorum feministler kızacaklar ama ne yapayım. Bulunduğu pozisyon itibariyle Türkiye'nin çıkarlarını gözetmesi lazım.

Türkiye'nin geldiği hale bakın. Mafya ile siyasi ilişkileri götüren bir televizyon yorumcusu bir açıklama yapıyor. Okurken acaba doğru mu dedim. 'İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya masum olduğuna inandığım binlerce kişinin dosyasını götürdüm. Bu insanlar masum çıkmazsa hesabını benden sorun dedim. Hepsi görevlerine iade edildi' diyor. Savcı mısın, hakim misin sen? FETÖ borsası dediğimiz işte budur arkadaşlar. Paranı alırsın, adamını bulursun, dosyayı götürürsün seni hapisten çıkarır.

Binlerce dosyayı aldım, Süleyman Soylu'ya götürdüm diyor. Bedava mı yaptı? Biz sizin ne kadar aç olduğunuzu bilmiyor muyuz? Yargının bu kadar kirlendiğini, bu kadar devre dışı bırakıldığını hiç görmemiştim. Birde OHAL İnceleme Komisyonu var, niye kurdunuz ki? Bu adamı getirin başına hepsini zaten serbest bırakacak. Gariban olan parası olmayan insanların hepsi hapiste. Harp Okulu öğrencilerinin ne günahı var? Paraları yok.